Op zaterdag 28 september 2019 wordt De Sociëteit van het Theaterhotel Almelo geïnaugureerd als Caveau de Sabrage van de Confrérie du Sabre d’Or.

Sinds de tijd van Napoleon en de Russische Kozakken opent men Champagne op spectaculaire wijze met een sabel: sabreren. Deze traditie zet de Confrérie du Sabre d’Or voort.

De aangesloten Confrères zijn allen Champagneliefhebbers die gepassioneerd de nobele kunst van het sabreren van Champagne uitdragen. Er zijn wereldwijd reeds 4.000 Confrères in diverse rangen aangesloten in 23 landen. 

In Nederland tellen we 16 Caveaux die aangesloten zijn bij de Confrérie du Sabre d’Or en vanaf 28 september kunnen onze Maître-Sabreurs in spé Edward Lakerveld en Christian Hekman onze gasten de champagneflessen op verantwoorde wijze laten sabreren. De Grand Conseil uit Frankrijk is aanwezig om de Societeit en de Maîtres te inaugureren.

We nodigen u dan ook van harte uit op deze bijzondere avond aanwezig te zijn tijdens het Grand Chapître/galadiner en zelf een fles te sabreren

Programma
18.00 uur Ontvangst en ceremonie
19.30 uur 4 gangen diner inclusief bijpassende champagnes
21.30 uur afterparty
01.00 uur naborrelen in de bar
02.00 uur einde

Dresscode: 
Gala

Kosten
€ 85,00 p.p. inclusief ontvangst, ceremonie, 4 gangen diner met bijpassende champagnes, koffie/thee, entertainment tijdens afterparty

€ 149,00 p.p. inclusief bovenstaande, overnachting, live cooking breakfast (toeslag éénpersoonskamer € 32,50 p.p.)

Bovenstaande kosten zijn exclusief drankjes tijdens feestavond en naborrel en exclusief toeristenbelasting

Aanmelden? Vul hieronder het formulier in! 

Verplicht veld