Kamer boeken bij Theaterhotel Almelo

Onze gasten beoordelen ons met een

8,1
uit 33807 betrouwbare beoordelingen
Ons hotel is weer geopend

Veilig en vertrouwd

Ons hotel is weer geopend

Wij zijn blij u weer te mogen verwelkomen in ons hotel! 

Om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te kunnen waarborgen, hanteren wij aangescherpte maatregelen in ons hotel.
Wij vragen u tijdens uw verblijf of bezoek deze maatregelen na te leven. Zo gaan wij samen de strijd tegen het corona-virus aan.

Een kijkje achter de schermen

360° tour in en rondom Theaterhotel

Een kijkje achter de schermen

Welkom bij Theaterhotel Almelo. Neem een sneak peak achter de schermen van het stijlvolle superior hotel en bekijk het eigenzinnige Almelo vanuit de lucht. Wij kijken uit naar uw komst!

Veilig en Vertrouwd

Van der Valk Theaterhotel Almelo

Veilig en Vertrouwd

Gastvrijheid zit in onze genen. Het motiveert ons altijd om die extra stap te zetten. Maatregelen treffen om uw gezondheid te beschermen vinden wij dan ook vanzelfsprekend. In onze 150 jaar geschiedenis hebben we al veel obstakels overwonnen en dat zullen we ook blijven doen.

restaurants eten drinken theaterhotel almelo

online eten bestellen

via Valkthuis

Thuis genieten met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Kies voor de Valk Klassiekers van restaurant De Sociëteit, de specials van Dock 19 Steaks & More of ga voor de lekkerste tapas in town van Tapasrestaurant Solera.

Normaal bij Theaterhotel Almelo alles onder één dak, nu alles op één website. Dus combineren is mogelijk.

theater almelo theaterhotel almelo theatervoorstellingen

Theater

Geannuleerd t/m 31 mei

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus alle activiteiten in ons theater t/m 31 mei afgelast. Ons theater is tot die tijd helaas gesloten voor bezoekers. Zodra er meer duidelijkheid is plaatsen wij deze informatie op onze website en benaderen wij iedereen die in het bezit is van kaarten actief per e-mail. We hopen op ieders begrip in deze bijzondere situatie.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten