Theatergezelschappen

Binnenkort mogen wij uw theatergezelschap verwelkomen in het Theaterhotel in Almelo. Het Theaterhotel beschikt naast een inpandig theater ook over 196 hotelkamers en -suites en vier uiteenlopende restaurants. 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvangen wij graag nog een aantal gegevens van u.

Voorstellingsinformatie

*) in verband met het aanbieden van een kleine attentie

*) wij berekenen een afdrachtpercentage van 10%

Wij hebben standaard een balie staan waar u gebruik van kunt maken. Heeft u extra ruimte of middelen nodig geeft u dat dan hieronder aan.

Lunch en diner

Het Theaterhotel beschikt over maar liefst vier eigenzinnige restaurants. Geniet van de heerlijke keuken in het stijlvolle restaurant De Sociëteit, een wereldse kaart met exclusieve vleesgerechten bij Dock 19, tongstrelende mediterrane hapjes bij tapasrestaurant Solera of ga voor een daghap bij Johnny's bar. Het cateren van uw lunch of diner behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Overnachten

Overnacht in een van de comfortabele, luxe en ruime hotelkamers of suites van Theaterhotel Almelo. De kamers zijn onder meer uitgerust met een bad, douche, toilet, telefoon, gratis wifi, radio, televisie en een balkon. Een aantal suites beschikt zelfs over een kingsizebed, een tweepersoonsdouche en een bubbelbad! Door de diversiteit aan hotelkamers, zit er altijd een kamer tussen die past bij uw verblijf. Wanneer u wilt overnachten in het Theaterhotel nemen wij contact met u op om te kijken naar welk speciale tarief wij u kunnen bieden en wat de mogelijkheden zijn.

Impresariaatsplaatsen

Vul hieronder de namen in van de personen die op uw gastenlijst staan. Mocht dit nog niet bekend zijn, kunt u uw aanvraag op een later moment mailen naar theatermanagement@theaterhotel.nl.

Contactpersoon

Wij verheugen ons op de komst van uw gezelschap.

Verplicht veld