Onze Bedden

Ervaar thuis ook de luxe en het comfort van ons exclusieve hotelbed! Het uniek van der Valk bed is speciaal gemaakt om u een optimale nachtrust te kunnen garanderen. Bewezen hotelkwaliteit en hemels slaapcomfort!

Matras 

De exclusief voor van der Valk ontworpen matrassen bezorgen u ook thuis een heerlijke nachtrust.  De Luxury Pocket 21, 21cm hoge pocketveringmatras voorzien van 4 handgrepen, bestaat uit ca. 260 individueel verpakte, tonvormige veren. Ideale ondersteuning van het lichaam door hoge veerkracht en een optimale drukverdeling.

Topmatras 

Topmatras voor extra comfort. Materiaal: vulling ca. 750gr 100% hollowsoft polyester. In diverse maten beschikbaar.

Hoofdkussen  

Het Ecodown hoofdkussen met de unieke Ecodown synthetische vulling geeft u het comfort van dons met de praktische eigenschappen van synthetisch. Het hoofdkussen is anti-allergeen, is wasbaar op 60 graden en te drogen in de droogtrommel. Afmeting 60 cm breed en 90 cm hoog.

Dekbed

Het dekbed met de unieke Ecodown synthetische vulling geeft u het comfort van dons met de praktische eigenschappen van synthetisch. Het dekbed is daarbij wasbaar op 60 graden Celcius, en kan gedroogd worden in de droogtrommel. Vulling :100% synthetische donsvezel Vulling gewicht: 400 gr/m2 vulgewicht Materiaal tijk: Luxe 100% perkaline katoen Onderhoud: Wasbaar tot 60 graden Celsius, drogen in de droogtrommel. In diverse maten beschikbaar.

U heeft keuze uit verschillende kleuren en diverse poten. Wij helpen u graag met uw keuze.

U kunt in de opmerkingen ook aangeven wanneer u meerdere producten van hetzelfde wenst.

Verplicht veld