Valentijnsdag in Almelo

Liefde = elkaars Valentijn zijn. Kaarsjes aan, romantische muziek op de achtergrond en dineren in een bijzondere setting. Onbezorgd en met tijd voor elkaar. Schenk je Valentijn dit jaar een uniek cadeau met een bijzonder diner of overnachting. 

Kom samen met uw geliefde op Valentijnsdag dineren in ons restaurant! Bij ontvangst krijgt u een liefdes-cocktail van onze cocktailmeester Hodin waarna u samen met uw geliefde de kans krijgt een liefdesfoto te laten maken door onze fotograaf. Hierna serveren wij u een 5-gangen verrassingsdiner incl. fles wijn en tafelwater, in volledige Valentijnssfeer, met live-muziek! €65,- euro per persoon Of gaat u liever voor shared dining met Spaans-Mexicaanse hapjes bij Tapasrestaurant Solera.

Sluit de avond in stijl af met een overnachting in één van de 196 ruime en sfeervolle kamers, variërend van economy kamers tot bijzondere (thema)suites. Een flesje bubbels staat klaar bij aankomst en op het bed liggen rozenblaadjes. De volgende dag genieten jullie van warme gerechten, salades, verse broodjes en sappen, eiergerechten en zoete en hartige lekkernijen. Vier de liefde!

Romantisch overnachten in Almelo

Verras jouw geliefde met een compleet verzorgde overnachting in Van der Valk Theaterhotel Almelo. Speciaal voor jullie hebben wij een arrangement samengesteld waardoor u volledig ontzorgt wordt. U hoeft enkel te genieten van een luxe overnachting in een Suite, een uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet en een flesje bubbels op de kamer. Daarnaast maakt u ook gratis gebruik van ons zwembad, de whirlpool en het Turks stoombad. Heerlijk toch? 

Bekijk ons Valentijnsarrangement