Kerst

Romeo en Julia | zaterdag 23 december | 20.00 uur

‘Romeo en Julia’ is zonder twijfel één van de hoogtepunten uit de klassiek-romantische traditie. Met het beroemde verhaal van Shakespeare als basis, schetst deze voorstelling de geschiedenis van een onmogelijke liefde. Romeo en Julia hebben hun hart aan elkaar verpand, maar omdat hun families al generaties lang ruzie hebben, kan het niks worden tussen de geliefden. Dus als ze trouwplannen maken, wordt het huwelijk aan alle kanten gedwarsboomd, met tragische gevolgen.

Gespeeld door een groot orkest weerklinken de harstocht en dramatiek die deze choreografie verbeeldt in de fantastische muziek van de beroemde componist Prokofiev. Met dans van wereldniveau brengt het ‘Ballet van de Staatsopera van Tatarstan’ – bestaande uit een gezelschap van 120 mensen – dit ultieme liefdesverhaal in heel Europa met succes tot leven.

JA, ik wil graag benaderd worden over een voorovernachting voor 23 december voor 39,75 p.p. per nacht. Al dan niet in combinatie met de voorstelling Romeo en Julia op 23 december om 20.00 uur voor 35,00 p.p.

Verplicht veld