Catering op locatie

Het gastvrije scenario en de veelzijdige dienstverlening van Van der Valk Theaterhotel Almelo kan ook op locatie worden ingezet. Aan de waterkant, midden in het bos of op uw eigen terrein. Wij zorgen voor de passende (culinaire) omlijsting voor uw evenement op locatie, van bedrijfsfeest tot huwelijk en van 20 tot 500 personen.

Of u nu kiest voor een barbeque, high tea, culinaire hapjes, walking dinner of een luxe diner; onze chefs zullen uw verwachtingen overtreffen. Het Theaterhotel beschikt tevens over een buitenkeuken, waardoor de gerechten ter plekke bereid kunnen worden.

Onderstaand vindt u een aantal suggesties maar onze eventspecialisten maken een graag een offerte op maat. Informeer naar onze onbeperkte event oplossingen via 0546 - 803000 of info@theaterhotel.nl.

BBQ XL!

Voor een zomerse feestavond stellen wij graag een complete barbecue voor u samen. Met diverse vlees- en visgerechten, frisse salades en verschillende soorten brood en sausjes ontbreekt het u én uw gasten aan helemaal niets! De barbecue stellen wij volledig samen naar uw wensen!

Voor € 990,- organiseren wij een compleet culinair feest voor 20 personen!

Tapas 2 Go

Tapasrestaurant Solera is al jaren een begrip in Twente. Met de 'Tapas 2 Go' kunt u ook op locatie van deze heerlijke Spaanse specialiteiten genieten. De keuze aan tapasgerechten is enorm, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een schaal vol koude tapas, een 'rondje tapas' bestaande uit twee koude en vier warme tapas gerechten of u zoekt natuurlijk zelf uw gerechtjes uit!

De 'Tapas 2 Go' zijn verkrijgbaar vanaf € 18,75 per persoon. De tapas zijn af te halen bij Tapasrestaurant Solera of kunnen op locatie bezorgd worden.

High Tea

Wilt u voor vrienden, familie of collega's een luxe High Tea organiseren? Het Theaterhotel biedt hierbij vele verschillende zoete en hartige heerlijkheden aan. Geniet bijvoorbeeld van een ruime schaal vol petit fours, sandwiches, muffins, scones, koekjes en heerlijke bonbons. Daarbij kan er ook worden gezorgd voor exclusieve theesoorten.

De High Tea is verkrijgbaar vanaf € 18,50 per persoon.

Catering Buffet

Verjaardagen, trouwdagen, jubilea, thematisch bedrijfsfeest.... gelegenheden die voor het nodige werk zorgen. Met het catering buffet van het Theaterhotel hoeft u nergens meer te denken! Verras uw gasten met diverse warme en koude specialiteiten, zoals verse salades, heerlijke vlees- en visgerechten, seizoensspecialiteiten en het spectaculaire dessertbuffet!

Het catering buffet is te verkrijgen vanaf € 25,- per persoon en te reserveren voor groepen vanaf 20 personen.