Just say yes

Feest in Almelo

Samen gaan we voor het beste resultaat! Met 18 multifunctionele zalen, een theaterzaal, moderne technische snufjes, catering en experts, vindt u bij ons alles onder één dak. Dat maakt het Theaterhotel een bijzonder unieke locatie in het hart van Twente. Ons salesteam helpt u graag bij het samenstellen van zowel kleinschalige feesten als grote events en speelt daarbij vanzelfsprekend in op uw behoeften en wensen.

“We staan er samen in, maar wij ontzorgen graag, denken mee en dragen vanuit kennis en ervaring, diverse ideeën en oplossingen aan waar (nog) niet aan gedacht was”, aldus ons salesteam. Al onze medewerkers, van licht- en geluidexperts tot pr-medewerkers, werken mee aan een doeltreffend evenement op maat.

Exclusief bij Theaterhotel Almelo

Vier uw feest op het podium in onze theaterzaal of combineer het met een act op maat. Of het nu gaat om spetterende band of cabaretvoorstelling. Wij hebben een groot netwerk in theaterland en helpen u graag verder. Tevens kunt u na uw feest of evenement verblijven in één van onze 196 rijk uitgeruste kamers en suites. Het is mogelijk bij Van der Valk Theaterhotel Almelo.