Van der Valk Theaterhotel Almelo

Het zonnetje begint weer te schijnen en alles komt tot bloei: het is pasen! Een prachtig lentefeest waarbij we genieten van de gezelligheid rondom paasvuren, kinderen die zoeken naar handgeschildere eieren en uiteraard heerlijk eten. Een uitgebreid ontbijt, een gezellige paasbrunch of royaal dinerbuffet: vier het voorjaar samen met ons! 

Familiebrunch op Eerste Paasdag

De familiebrunch bestaat uit ovenverse broodjes, eierengerechten, salades en diverse warme en koude gerechten. met na afloop een dessertbuffet met taartjes, vers fruit en andere zoetigheden. Inclusief onbeperkt koffie, thee, melk en sappen.

Eerste Paasdag aanvang 11.00 uur.

Volwassenen € 27,50
Kinderen 4 - 12 jaar € 11,50

All inclusive familiebuffet op Eerste Paasdag

Het all-inclusive familiebuffet bestaat uit een uitgebreid warm en koud buffet met vlees, vis en vegetarische gerechten. Als afsluiter staat er een buffet met verschillende zoete hapjes. Inclusief fris, bier en wijn uit het huisassortiment.

Eerste Paasdag aanvang 16.00 uur.

Volwassenen € 39,50
Kinderen 4 - 12 jaar € 15,50

Vermaak voor de kinderen

Ook de (aller)kleinsten beleven volop pleizer tijdens Pasen. Wij bieden een gevarieerd kinderprogramma met een opblaaskussen, spelletjes, een ballonenclown en eierzoektocht. 

TIP: Verblijf tijdens en rondom de paasdagen in het kleurrijke Theaterhotel, bekijk hier het aantrekkelijke paasarrangement.