Pasen, een heerlijk lentefeest en een ideaal moment om de ontwakende Twentse natuur en verrassende tradities van de streek te ontdekken. Bekijk lammetjes bij een van de schaapskooien, help paasstaakslepen (Poasstoaksleppen) in Denekamp, woon het mysterieuze vleugelen (Vlöggeln) in Ootmarsum bij en aanschouw de bekendste paasvuren (Boakebraandn) van Nederland. 

Familiebrunch op eerste paasdag

LET OP! De familiebrunch is helaas volgeboekt. Er zijn nog een aantal plaatsten beschikbaar bij ons all inclusive familiebuffet

Onbeperkt genieten van ovenverse broodjes, eiergerechten, salades en diverse warme en koude gerechten. Sluit af met een dessertbuffet vol taartjes, vers fruit en andere zoetigheden.

Tijdens de brunch zijn koffie, thee, melk en vruchtensappen inbegrepen.

Volwassenen € 30,50
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 15,00

Reserveren doet u hier!

All inclusive familiebuffet op eerste paasdag

Maak kennis met een scala aan warme en koude heerlijke gerechten. Ook live-cooking ontbreekt niet. De koks bereiden à la minute uw favoriet. Als afsluiter staat er een dessertbuffet met taartjes, bavaroises, ijsvariaties en chocolade creaties voor u klaar.

Het familiebuffet is inclusief huisassortiment fris, bier, wijn en binnenlands gedistilleerde dranken.

Volwassenen € 39,50
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 15,50

Reserveren doet u hier!

Vermaak voor de kinderen

Met een goochelclown, spelletjeshoek en de mogelijkheid om een filmpje te kijken, zullen de kinderen zich niet vervelen. Onder begeleiding van de keukenbrigade creeërt uw kind zijn/haar culinaire verrassing en ook de Paashaas zal ons een bezoekje brengen. Wie vindt dit jaar de meeste paaseitjes?

Pasen Hotelarrangement

TIP: Verblijf tijdens en rondom de paasdagen in het kleurrijke Theaterhotel, bekijk hieronder het aantrekkelijke paasarrangement. Direct boeken? Klik hier!

Arrangement
Pasen 2019
vanaf € 155,00 p.p. voor 2 nachten

Boekbaar van 3 dec 2018 t/m 20 apr 2019

Er echt even helemaal tussenuit met Pasen?
Met het complete 3-daags arrangement van het Theaterhotel kunt u zorgeloos genieten van al het moois dat Twente te bieden heeft. Bekijk de grootste paasvuren, maak uitgebreide wandel- en fietstochten door het prachtige Twenste coulisselandschap.

Aankomst Happy Easter arrangement is op 20 april 2019, en vertrek op 22 april 2019:
- 2x Overnachting
- 2x Bubbling breakfast
- 1x All inclusive familiebuffet op 1e Paasdag
    (live cooking dinerbuffet, inclusief dranken uit ons huisassortiment fris, bier, wijn en binnenlands gedistileerde dranken) 
- Heerlijk ontspannen bij het zwembad, gebruik van whirlpool en stoomcabine
- Gebruik van fitnessfaciliteiten
- Gratis WIFI

Volwassenen: € 155,00 (o.b.v. standaard hotelkamer)
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 79,00