Zondagaanbieding

Zondag’s organiseert Van der Valk Theaterhotel Almelo een heerlijk programma voor jong en oud. Geniet van een volledig verzorgd live-cooking ontbijtbuffet óf een ‘twaalf uurtje’ met de hele familie in de gezellige ambiance van de lounge en vide van het Theaterhotel.

Theaterhotel Kidscorner
In onze speciale kidscorner, grenzend aan de lounge van het Theaterhotel worden de kleintjes vermaakt met een springkussen, spelletjes, kleur- en knutselopdrachten. Terwijl u weer even bijkomt, vermaken ‘onze kleinste gasten’ zich prima! En na afloop kiezen zij een cadeautje uit de grabbelton voor thuis.

Bubbling breakfast
Van 8.00 tot 12.00 uur presenteren wij een uitgebreid live-cooking ontbijtbuffet met ruime keuze in brood, beleg, salades, fruit, zoet- en hartigheden. Chocoladetaartjes, gebakjes en bavaroises zorgen voor een zoete afsluiter.

Nu voor € 18,50 p.p.
Kinderprijs (4 t/m 11 jr) € 9,75
Kinderen tot 4 jr gratis
M.u.v. feestdagen, acties en arrangementen

Sunday special bij restaurant De Sociëteit
Geniet van een compleet a la carte driegangenkeuzemenu samengesteld met de fijnste streekproducten. Iedere zondag € 27,50.

Twaalf uurtje
Vanaf 12.00 tot 15.00 uur verwelkomen wij u met een buffet vol lekkernijen als sandwiches, taartjes en andere zoet- en hartigheden. Uiteraard met onbeperkt koffie en diverse theesoorten.

Nu voor € 9,50 p.p.
Kinderprijs (4 t/m 11 jr) € 4,75
Kinderen tot 4 jr gratis
M.u.v. feestdagen, acties en arrangementen

Verplicht veld